Τοποθέτηση ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 ψυχολογων

Οι προσλαμβανόμενες οφείλουν να παρουσιαστούν έως τη Δευτέρα 30-11-2020 στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ροδόπης.

Συνημμένα: 

Έναρξη διαδικασιών για την έκδοση Πιστοποιητικών Επταμελών Επιτροπών για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υ.ΠΑΙ.Θ. οι υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καλούνται να αποστείλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 σε μια από τις Επταμελείς Επιτροπές οι οποίες έχουν συγκροτηθεί σε 14 Νοσοκομεία της χώρας. Η διαδικασία αποστολής των δικαιολογητικών περιγράφεται αναλυτικά στη συνημμένη εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Προσλήψεις ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για τα ΕΠΑΛ

Σας γνωστοποιούμε πως οι προσλαμβανόμενες πρέπει έως τις 26/11/2020 και ώρα 10:00 π.μ. να αποστείλουν με e-mail συμπληρωμένο το έντυπο αίτησης τοποθέτησης. 
Η απόφαση τοποθέτησης θα εκδοθεί και θα αναρτηθεί στον παρόντα ιστότοπο αύριο, ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενες οφείλουν να παραkολουθούν τις ανακοινώσεις.
Οι προσλαμβανόμενες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους, ήτοι από τις 27-11-2020 έως και τη Δευτέρα 30-11-2020.
Τα κενά έχουν ως εξής:
1. 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής.
2. 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής και Εσπ. ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Αίτηση συμμετοχής μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) 2021

 
Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τη σχετική εγκύκλιο, απαραίτητα υποδείγματα και οδηγίες, για την υποβολή Αίτησης- Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021 και ΕΠΑΛ 2021, ΜΟΝΟ για μαθητές. Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση Δήλωση σε επόμενο στάδιο που θα ανακοινωθεί αργότερα.
Η προθεσμία υποβολής από τους μαθητές με mail προς το Λύκειο είναι 25-30 Νοεμβρίου.

Πλατφόρμες στο διαδίκτυο χωρίς χρέωση δεδομένων (zero-rating) από κινητά δίκτυα

Ανανεώθηκε η λίστα για την πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zero-rating) από κινητά δίκτυα, στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία. Η πρόσβαση χωρίς χρέωση ισχύει για τις κάτωθι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία:

  1. Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
  1. Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ):

Όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούν και τα:

Απώλεια συναδέλφου

Θρηνούμε σήμερα για την αδόκητο απώλεια του συναδέλφου μαθηματικού και με ειδικότητα πληροφορικής Ιατρόπουλου Ιωάννη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον δεχτεί.

Αιωνία του η μνήμη.

Υποστηρικτικό υλικό για την τηλεκπαίδευση

Στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας μας προστέθηκε η επιλογή ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ όπου οι συνάδελφοι μπορούν να βρουν συνδέσμους με υποστηρικτικό υλικό.

EKTAKTO - Αλλάγή στο URL των ψηφιακών τάξεων των εκπαιδευτικών

Κυριακή 15/11/2020 – Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ιστοσελίδας webex.sch.gr λόγω αναβάθμισης
Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης στην υπηρεσία «Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς», η υπηρεσία θα παραμείνει προσωρινά ανενεργή μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι η αναβάθμιση θα επηρεάσει τους λογαριασμούς WebEx εκπαιδευτικών που έχουν οργανική θέση σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ που αφορά). Αν έχετε οργανική θέση σε μία από αυτές τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τότε παρακαλούμε να επισκεφθείτε και πάλι το https://webex.sch.gr επιλογή «Σύνδεση μόνο για Εκπαιδευτικούς» μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης, ώστε να ενημερωθείτε για τη νέα διεύθυνση (URL) της ηλεκτρονικής τάξης (meeting room), την οποία πρέπει να κοινοποιήσετε μόνο στους μαθητές σας.

Σημειώνεται ότι οι λογαριασμοί WebEx των υπόλοιπων εκπαιδευτικών δεν επηρεάζονται.

Αναστολή λειτουργίας σχολικής μονάδας λόγω Covid19

Ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας ολόκληρης της Σχολικής Μονάδας του ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής του Δήμου Κομοτηνής, λόγω κρούσματος κορωνοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19), (και ο σε κατ' οίκον περιορισμός 23 μαθητών και 16 εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού) μέχρι την συμπλήρωση δεκατεσσάρων (14) ημερών, μετά την τελευταία επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς (05-11-2020), δηλαδή έως και την Τρίτη 18-11-2020.

Ανακοίνωση για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020

Σας γνωρίζουμε ότι για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2020 ανάδειξης εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια, τα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια έχουν καταρτιστεί με βάση τις πράξεις ανακήρυξης των υποψηφίων, ενώ, μετά την έκδοση των πράξεων αυτών, εστάλησαν στην υπηρεσία μας δηλώσεις, από όλους τους υποψηφίους που ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Δ.Ε. Ροδόπης, περί της μη συμμετοχής τους ως υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές. Mε βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, οι πράξεις ανακήρυξης δεν δύναται να τροποποιούνται. Για λόγους ενημέρωσης των εκλογέων παρατίθεται η παρούσα πληροφόρηση.

Σελίδες

Εγγραφή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης RSS