Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης

Συνημμένα: 

Εκδρομή 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής στη Βιέννη - Βουδαπέστη

Συλλυπητήριο μήνυμα

Η ΔΔΕ Ροδόπης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες για το αδόκητο χαμό του ανθρώπου και περιφερειάρχη Αμ.Μ-Θ Γεωργίου Παυλίδη. Ενός ανθρώπου ο οποίος έμπρακτα στήριξε με όραμα τις δράσεις και τις ανάγκες εν γένει ώστε η παιδεία να πάει ένα βήμα πιο μακριά, ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.
Καλό ταξίδι

Επιμορφωτική εκδήλωση για εκπαιδευτικούς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, οργανώνει επιμορφωτική εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς της Ροδόπης, με τίτλο «Ο παιδαγωγικο-μορφωτικός χαρακτήρας των εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδρομών». Η προγραμματιζόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18.00΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Κομοτηνής. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  1. Ανα-στρέφοντας το «τουριστικό βλέμμα»: μαθητικές εκδρομές και τοπικές  κοινωνίες- Βασίλειος Δαλκαβούκης, Επίκουρος Καθηγητής Εθνογραφίας του Ελλαδικού Χώρου, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
  2. Ο ρόλος των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις εκπαιδευτικές εκδρομές- Μαρία-Ευθυμία Δούπα, Δάφνη Κυνδελέρου, Νίκος Σαζακλίδης, μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Κ.Π.Ε. Μαρώνειας
  3. Η συμβολή των μύθων της Θράκης στην ανάπτυξη του σχολικού τουρισμού- Αικατερίνη Μάρκου, Επίκουρος Καθηγήτρια Συγκριτικής Κοινωνιολογίας στον Βαλκανικό χώρο, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypsd [στο] dide.rod.sch.gr το αργότερο ως τις 23/10/2016.

 

Εκδρομή 3ου Γυμνάσιου Κομοτηνής στη Νυμφαία

Επαναπροκήρυξη εκδρομής 1ου ΕΠΑΛ στην Ιταλία

Ορισμός εξεταστικών κέντρων ΚΠΓ Νοεμβρίου 2016

Συνημμένα: 

Εκδρομή 3ου Γυμνάσιου Κομοτηνής στην Αθήνα

Εκδρομή 2ου Γυμνάσιου Κομοτηνής στον Ιμερο

Εκδρομή Μειονοτικού Σχολείου Κομοτηνής στον Ιμερο

Σελίδες

Εγγραφή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης RSS