Εμβολιασμός Εκπαιδευτικών
Η Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 34522/ Ε3/26-03-2021 εγκύκλιο έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. «Εμβολιασμός εκπαιδευτικών με αδιάθετες δόσεις εμβολίων σε Εμβολιαστικά Κέντρα» σας ενημερώνει ότι:
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
Τετάρτη 26 Μαΐου 2021
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΛΗΘΕΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
27 Μαρτίου 1994

Σημειωση: Είναι πιθανό μετά το τέλος μιας ημέρας εμβολιασμού, να ΜΗΝ έχουν κληθεί ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί με την συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης, καθώς το πλήθος των αδιάθετων εμβολίων, προφανώς δεν είναι προκαθορισμένο, ούτε είναι σίγουρο ότι θα καλύψει επαρκώς και μονομιάς όλους τους εκπαιδευτικούς με την ίδια ημερομηνία γέννησης. Για το λόγο αυτό τηρείται επιπλέον αλφαβητική σειρά. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ανακοινώνεται μόνο η ημερομηνία γέννησης χωρίς ονόματα.

Επικοινωνία με την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών: 

Συντονιστής: ΝΤΑΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - 6938021957
Εκπρόσωπος ΑΘΜΙΑΣ: ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΜΝΙΑ - 6977312287
Εκπρόσωπος ΒΘΜΙΑΣ: ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 6942660932

Εξετάσεις ΚΠΓ Ιουνίου 2021

Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων του ΚΠΓ της Α΄ εξεταστικής περιόδου 2021 το Σάββατο 05-06-21 και την Κυριακή 06-06-21, λόγω των κρίσιμων επιδημιολογικών δεδομένων, θα ισχύσουν τα μέτρα προστασίας και πρόληψης έναντι του κορωνοϊού COVID-19 που ορίζονται με τις διατάξεις της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.33506/29-05-21 Κ.Υ.Α. με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00» (Β΄ 2233).
Συμπληρωματικά της τήρησης του παραπάνω υγειονομικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να επιτραπεί στους υποψηφίους η είσοδος στο Εξεταστικό Κέντρο όπου εξετάζονται, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν στο Εξεταστικό Κέντρο:

  1. Το εκτυπωμένο ατομικό Δελτίο Εξεταζόμενου.
  2. Το έγγραφο ταυτοπροσωπίας που έχουν μεταφορτώσει στην ηλεκτρονική αίτησή τους (αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που φέρει επικυρωμένη φωτογραφία, όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.).
  3. Χειρόγραφη βεβαίωση/δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του παρόντος.

Περισσότερες Πληροφορίες στο παρακάτω Link:
https://www.minedu.gov.gr/news/48890-02-06-21-ektakta-metra-prostasias-t...

Προτάσεις τοποθετήσεων

Από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Ροδόπης ανακοινώνονται συγκεντρωτικά οι προτάσεις οργανικών τοποθετήσεων όλων των εκπαιδευτικών αρμοδιότητας μας. Οι προτάσεις αυτές θα αποσταλούν προς έγκριση στην Περ/κη Δ/νση Εκπ/σης ΑΜΘ.
Τονίζεται πως οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021 (30-06-2021).

Συνημμένα: 

Συλλυπητήριο μήνυμα

 
Την αγαπητή μας συνάδελφο Δαβζακη Περιστέρα αποχαιρετούμε σήμερα με βαθειά θλίψη.  Στην οικοκένειά της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό της ταξιδι. Να είναι ελαφρύ το χώμα – που τόσο αγάπησε – της γής που θα τη σκεπάζει.

Πρόγραμμα Προφορικών και Γραπτών εξετάσεων ΚΠγ περιόδου Α΄ 2021 (Ιουνίου 2021)

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο εξεταστικό κέντρο μισή ώρα πριν την ώρα εξέτασής τους. Το εξεταστικό κέντρο είναι το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου και Μ. Ανδρονίκου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2531022527, 2531031318, e-mail: mail@1lyk-komot.rod.sch.gr

Διαδικτυακές ημερίδες μέσω webex για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Οι Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 Άννα Αγγελοπούλου, Μαρία Ζωγραφάκη και Κατερίνα Σαμαρά σας προσκαλούν στις τρεις ημερίδες που θα γίνουν στις 31 Μαΐου, 01 και 02 Ιουνίου 2021, όπου θα παρουσιαστούν τα προγράμματα  που αναπτύχθηκαν σε δευτεροβάθμια σχολεία της περιφέρειας, στα πλαίσια  της Δράσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: "Μνήμες και “εικόνες” από το παρελθόν υπό το πρίσμα του παρόντος και με το βλέμμα στο μέλλον".
Η Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Webex Meeting
https://minedu-secondary.webex.com/join/annangelo

Ώρα Έναρξης: 17.30

Ανακοίνωση εξεταστικών κέντρων ΚΠγ περιόδου Α΄ 2021

Επισυνάπτεται ο πίνακας με τα Εξεταστικά Κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου 2021Α και η κατανομή των υποψηφίων σε αυτά ανά εξεταζόμενη γλώσσα και επίπεδο. 
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι εξετάζονται στο Εξεταστικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στην Περιοχή Εξέτασης που επέλεξαν στην αίτηση συμμετοχής τους στις Eξετάσεις για την απόκτηση του ΚΠΓ. Εφόσον σε κάποια Περιοχή Εξέτασης θα λειτουργήσουν περισσότερα από ένα Εξεταστικά Κέντρα, τότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέξουν την κατανομή σε αυτά της εξεταζόμενης γλώσσας και του εξεταζόμενου επιπέδου.
Συγκεκριμένα στη Ροδόπη θα λειτουργήσει ένα εξεταστικό κέντρο, το οποίο είναι το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής.

Τοποθετήσεις υπεραρίθμων και εκπαιδευτικού από ΠΣ - Αιτήσεις τοποθέτησης από μετάθεση, βελτίωση, διάθεση

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που:

  1. είχαν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης τον Νοέμβριο του 2020 (ο πίνακας επισυνάπτεται)
  2. μετατέθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Ροδόπης
  3. βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ (συμπεριλαμβανομένων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής)

να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης μέχρι και την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021.
 

Ευχές

Στους Μουσουλμάνους μαθητές μας, τις οικογένειές τους, τους συνάδελφους και συνεργάτες μας αλλά και φίλους της ΔΔΕ Ροδόπης για την εορτή  Εϊντ – Αλ Φιτρ (Σεκέρ Μπαυραμ) ευχόμαστε έναν κόσμο γεμάτο από υγεία, ειρήνη, ευτυχία, δημιουργία.
 Η διευθύντρια ΔΔΕ Ροδόπης
 

Ονομαστικός χαρακτηρισμός υπεραρίθμων - Ρύθμιση υπεραριθμίας

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν χαρακτηριστεί υπεράριθμοι να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση-δήλωση τοποθέτησης προκειμένου να γίνει η ρύθμιση της υπεραριθμίας τους, μέχρι και την Τρίτη 18 Μαΐου 2021. Οι δηλώσεις θα αποσταλούν αποκλειστικά και μόνο με e-mail στο mail@dide.rod.sch.gr

Προσδιορισμός κενών και υπεραριθμιών (Ενημέρωση 7-5-2021)

Μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Ροδόπης στις 6/5/2021 ανακοινώνονται τα οργανικά κενά και οι υπεραριθμίες σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής.
Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί του ίδιου κλάδου/ειδικότητας που ανήκουν οργανικά σε σχολείο όπου διαπιστώθηκε υπεραριθμία, να δηλώσουν αν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι, μέχρι και την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 15:00. Εκπαιδευτικοί που δε θα υποβάλουν δήλωση θεωρείται πως δεν επιθυμούν να κριθούν υπέραριθμοι.
Οι δηλώσεις θα αποσταλούν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail@dide.rod.sch.gr
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα επισυναπτόμενα έγγραφα.
***Στον πίνακα κενών σε ώρες έχει γινει αλλαγή σε κελί που σημειώνεται με κίτρινο***

Σελίδες

Εγγραφή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης RSS