Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν με τρίμηνη σύμβαση

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν προκειμένου να τοποθετηθούν σε λειτουργικά κενά που προέκυψαν λόγω απουσίας εκπαιδευτικών που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα λόγω Covid19 να ενημερωθούν για την τοποθέτησή τους από τα επισυναπτόμενα αρχεία.
Υπενθυμίζεται πως οι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να αναλάβουν υπηρεσία στις 20 ή στις 21 Οκτωβρίου 2020.
Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν αρχικά στη Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης όπου και θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και εν συνεχεία θα παρουσιαστούν στο σχολείο τοποθέτησης.

Πίνακες κατάταξης οδηγών και συνοδών Π.Ε. Ροδόπης

Ανακοινώνονται οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων οδηγών και συνοδών  σχολικών λεωφορείων που αφορούν τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα επισυναπτόμενα

Ανακοίνωση για αναπληρωτές που προσλήφθηκαν με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας

Ενημερώνουμε όλους τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών που προέκυψαν από εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες λόγω covid-19 πως η απόφαση τοποθέτησής τους θα εκδοθεί τη Δευτέρα 19/10/2020. 
Ως εκ τούτου οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις 20 ή τις 21 Οκτωβρίου 2020.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού προσλήψεων οι αναπληρωτές θα αναλάβουν υπηρεσία αρχικά στη Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης όπου και θα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά από τα συνημμένα.

Συνημμένα: 

Τοποθετήσεις αναπληρωτών

Από τη Δ/νση ΔΕ Ροδόπης ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν στη Γ΄ φάση.
Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στο σχολείο τοποθέτησης στις 8 ή στις 9 Οκτωβρίου 2020.

Προσλήψεις Ιεροδιδασκάλων

Παρακαλούνται οι Ιεροδιδάσκαλοι που προσλαβάνονται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο να παρουσιαστούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Δευτέρα 12-10-2020 από τις 10:00 έως τις 11:00 π.μ. για να υπογράψουν τη σύμβαση εργασίας τους. Επίσης την Τρίτη 13-10-2020 στις 10:00 το πρωί είναι απαραίτητο να παρουσιαστούν στην Μουφτεία Κομοτηνής για ανάληψη υπηρεσίας.

Ανακοίνωση για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες της παράλληλης στήριξης πως τα κενά για τις ειδικότητες των κλάδων ΠΕ02 (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) και ΠΕ03 (πλήρους ωραρίου) θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί καθώς εκ παραδρομής δεν αναρτήθηκαν με τα υπόλοιπα κενά ειδικής αγωγής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ

Καλούμε όλους τους αναπληρωτές μουσικών ειδικοτήτων που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής να συμπληρώσουν την ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ  με την παρουσίαση τους στο σχολείο και να την αποστείλουν σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.rod.sch.gr (σε αρχείο .pdf).
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία έως τις 09 Οκτωβρίου 2020.
Τα δικαιολογητικά των αναπληρωτών θα κατατεθούν στο Μουσικό σχολείο Κομοτηνής και θα διαβιβαστούν συνολικά στην Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης. Ως εκ τούτου οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να τα προσκομίσουν άμεσα στο σχολείο.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά από τα συνημμένα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΜΕΑΕ (ΜΕ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ)

Καλούμε τους αναπληρωτές ΣΜΕΑΕ που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης να συμπληρώσουν την ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ και να την αποστείλουν σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.rod.sch.gr (σε αρχείο .pdf) έως αύριο 07-10-2020. Επειδή οι προσληφθέντες θα καλύψουν συγκεκριμένα κενά δεν απαιτείται συμπλήρωση αίτησης τοποθέτησης από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
 
Η απόφαση τοποθέτησης θα εκδοθεί αύριο 07-10-2020. Ως εκ τούτου oι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, ήτοι στις 08 ή στις 09 Οκτωβρίου 2020.
 
Τα δικαιολογητικά των αναπληρωτών θα κατατεθούν στο σχολείο τοποθέτησης και θα διαβιβαστούν συνολικά στην Δ/νση Δ.Ε. Ροδόπης. Ως εκ τούτου οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να τα προσκομίσουν άμεσα στο σχολείο.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά από τα συνημμένα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Καλούμε όλους τους αναπληρωτές γενικής εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν στη Δ/νση ΔΕ Ροδόπης να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ και την ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ  και να τα αποστείλουν μέχρι την Τετάρτη 07/10/2020 και ώρα 11.00 π.μ σκαναρισμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.rod.sch.gr (σε αρχείο .pdf).
Η απόφαση τοποθέτησης-διάθεσης θα εκδοθεί αύριο 07-10-2020 το μεσημέρι. Ως εκ τούτου oι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, ήτοι στις 08 ή στις 09 Οκτωβρίου 2020.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά από τα συνημμένα.

Προκήρυξη κενής θέσης Β΄ Υπευθύνου Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού στο 1ο ΕΚ Κομοτηνής

Προθεσμία έως έως 04-10-2020.

Σελίδες

Εγγραφή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης RSS